Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά στα Ιωάννινα!

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά , στα Ιωάννινα!!!
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2024
…όταν η Κρήτη ανταμώνει με την Ήπειρο!!!

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης για άλλη μια φορά στα Ιωάννινα μας προσκαλούν με μεγάλη χαρά το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στην Μουσικη Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά στα Ιωάννινα, για ακόμα μια αξέχαστη μουσική βραδιά!!!
Πιστοί σε ό,τι, με ειλικρίνεια, αγαπούν να κάνουν χρόνια τώρα χωρίς κανέναν ενδοιασμό, πορεύονται ακούραστα, δημιουργικά και μας παρασύρουν μέσα από τις μουσικές τους ανησυχίες και τις ιδέες τους, σε ένα δικό τους ξεχωριστό μουσικό μονοπάτι.
Συνεχίζουν να αφήνουν το δικό τους πολύτιμο χνάρι στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι ενώ παράλληλα αβίαστα παραμένουν συνδεδεμένοι με τις ρίζες τους, με μια βαθύτερη και ιδιαίτερη ατομική και συλλογική δύναμη.
Για το Γιώργο και το Νίκο Στρατάκη, η παράδοση είναι μια ενεργητική και όχι στάσιμη διαδικασία, μία εκ φύσεως δυναμική μεταβίβαση ψυχοσυναισθηματικού φορτίου από γενιά σε γενιά.
Τραγούδια αγάπης, έρωτα, αλληγορίες και ιστορίες βγαλµένες από τη ζωή µας, αφηγούνται τραγουδώντας σε κάθε συναυλία- γιορτή που οργανώνουν. Η διάθεση κορυφώνεται σε λίγα λεπτά μέσα από το χορό και την ενέργειά τους ενώ το πρόγραµµα απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που εκτιµά την καλή µουσική.
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024
Μουσικη Σκηνη Πολυχώρος Αγορά
Ώρα έναρξης: 22.00
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Τηλέφωνα Κρατήσεων 6932580464
Προπώληση εισιτηρίων: Πολυχώρος Αγορά
Τιμή εισιτηρίου : 15 ευρώ