Ο Κώστας Χατζής στο Π.Κ.Δ.Ι.

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο του κύκλου του “Μεγάλοι Ερμηνευτές” φιλοξενεί τον Κώστα Χατζή την Παρασκευή 22 ΜΑΡΤΙΟΥ
Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής , σφράγισε μια ολόκληρη εποχή υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.


Με ένα τρόπο ξεχωριστό – μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του – όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.
Με το άκουσμα των στίχων Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει… λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!
Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Γιώργος Παγιάτης, πιάνο – πλήκτρα
Χρήστος Αλεξόπουλος, ντραμς
Αλέξανδρος Πάντζιος, μπάσο
Ρήγας Σαριτζιώτης, σαξόφωνο & φλάουτο
Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά:
«Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα» , «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!
Εισιτήρια από 12€

Η προπώληση ξεκίνησε!
ΧΑΡΤΕΞ (απέναντι απο το ρολοι)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ (Πυρσινέλλα 11)
VISION OF SOUND (Ναπ.Ζέρβα 78)

Ηλεκτρονικά στο VIVA.GR
https://www.viva.gr/tickets/music/pneymatiko-kentro-ioanninwn/kwstas-xatzhs/

ΕΝΑΡΞΗ 21:00