Ο Σαμπάνης αύριο στα Γιάννενα

Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό των Ιωαννίνων, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου!

Αναμφίβολα από τους πιο σημαντικούς και «επιδραστικούς»ερμηνευτές και δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής με όλες τις προσωπικές του επιτυχίεςνα σκαρφαλώνουν στο νούμερο 1 του επίσημου ραδιοφωνικού airplaychart.

 

Τα τραγούδια του συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube, καθώς και οι δεκάδες μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες!

Ο Γιώργος Σαμπάνης, έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητα live αποδεικνύει κάθε φορά πως το δυνατό του χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή του με τον κόσμο, που τον ακολουθεί πάντα και παντού!

Στον φυσικό του χώρο, τη σκηνή, ο Γιώργος Σαμπάνης, μαζί με τη μπάντα του και τις ανεξάντλητες μεγάλες επιτυχίες του,θα μας παρουσιάσει μίαμοναδική μουσική παράσταση και θα μας παρασύρει στον ρυθμό των τραγουδιών του!

Θα μας αγγίξει με τον ξεχωριστό τρόπο που ερμηνεύει τις μπαλάντες του, αλλά και θα μας σηκώσει όρθιους σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Θα ενώσουμε τη φωνή μας με τη δική του και θα τραγουδήσουμε όλα του τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει αλλά και τα τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται μαζί μας!

Guest στη σκηνή, η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη με την μοναδική ενέργειά της αλλά και τη δυναμική σκηνική της παρουσία.

 

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Θέατρο Ε.Η.Μ. (Φρόντζου) Ιωάννινα

Ώρα έναρξης: 21.00

Προπώληση: Πολυχώρος Αγορά / ticketsioannina / viva.gr