Ο Σπύρος Μπέκας νέος πρόεδρος Φοροτεχνικών Ιωαννίνων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά την καθόλα άψογη και ομαλή διεξαγωγή και διεκπεραίωση της εκλογικής διαδικασίας στις 05.11.2018, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ιωαννίνων προχώρησε στην ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις 07.11.2018.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης, παρουσιάζεται η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης:

Πρόεδρος: ΜΠΕΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Αντιπρόεδρος: ΠΑΠΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Γραμματέας: ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ταμίας: ΣΙΟΡΕΝΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Μέλος: ΖΑΡΒΑΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Εκ μέρους του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων τα Μέλη του Συλλόγου για την αυξημένη προσέλευσή τους στις κάλπες και να τους διαβεβαιώσουμε ότι μέλημά μας θα αποτελέσει η αντιμετώπιση –πόσο μάλλον η άμβλυνση– των φλεγόντων θεμάτων που απασχολούν τον επαγγελματικό μας χώρο, με άμεσο αντίκτυπο και τελεσφόρα αποτελέσματα και σε επίπεδο κοινωνίας.

Η συμμετοχή των Μελών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και μας μεταβίβασε σαφές μήνυμα ανάληψης δράσης. Ως εκ τούτου αισθανόμαστε την ανάγκη να  σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, επιδεικνύοντας υπεύθυνη και σοβαρή στάση κατά την αντιμετώπιση και επίλυση των αιτημάτων με τη λήψη μιας σειράς, τόσο προληπτικών όσο και κατασταλτικών μέτρων.

Θερμές ευχαριστίες, λοιπόν, στα Μέλη του Συλλόγου για την ανταπόκριση και τα άμεσα αντανακλαστικά τους στην εκλογική διαδικασία. Τέλος, ευχαριστούμε από ψυχής για την εμπιστοσύνη τους να ανταπεξέλθουμε στο έργο αυτό.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Μπέκας Σπυρίδων