Ο Βασίλης Κολιός νέος πρόεδρος στην Τράπεζα Ηπείρου

Ο Βασίλης Κολιός εξελέγη νέος πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας που συνεδρίασε την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2023, διαδεχόμενος τον Κωνσταντίνο Ζωνίδη, ο οποίος θα διατηρήσει τη θέση του Μέλους Δ.Σ. της Τράπεζας.

Ο κ. Κολιός είναι οικονομολόγος και από το 2003 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Ηπείρου, ενώ έχει αναλάβει και πολλές θέσεις ευθύνης. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Τράπεζας Ηπείρου και είναι Γραμματέας της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος.

Για την εκλογή του, ο νέος Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Βασίλης Κολιός δήλωσε:«Ευχαριστώ θερμά τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και τον κ. Ζωνίδη ξεχωριστά για το σπουδαίο έργο που διετέλεσε όλα αυτά τα χρόνια και την αφοσίωσή του στο όραμα της Τράπεζας Ηπείρου. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω την αναπτυξιακή πορεία της Τράπεζας και το θετικό της αποτύπωμα στην κοινωνία και οικονομία του τόπου. Όλοι μαζί, οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της Τράπεζας Ηπείρου, θα δουλέψουμε με αφοσίωσηκαι υπευθυνότητα για τη μετεξέλιξη της Τράπεζας σε μία ισχυρή περιφερειακή τράπεζα πρώτης επιλογής για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».