Ορκίστηκαν οι εργαζόμενοι του “Βοήθεια στο Σπίτι” Δήμου Πωγωνίου

Σε κλίμα συγκίνησης και ικανοποίησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Ιουνίου η ορκωμοσία των δέκα (10) εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Πωγωνίου.

Οι μάχιμοι εργαζόμενοι εντάσσονται πλέον οργανικά στο Δήμο συνεχίζοντας απρόσκοπτα το κοινωνικό έργο που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια σε ανήμπορους δημότες.

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Καψάλης συνεχάρη το μόνιμο πια προσωπικό και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκβαση των αγώνων τους, πάντα με την αρωγή και στήριξη του Δήμου. «Σας καλωσορίζουμε και επίσημα στο προσωπικό του Δήμου μας. Ήταν μία κοινή προσπάθεια που είχε αίσιο αποτέλεσμα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό. Η πολυετής προσφορά σας στις ευπαθείς ομάδες ήταν σημαντική και αξιέπαινη. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα συνεχίσει να είναι αρμονική και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για ενίσχυση της υπηρεσίας» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σιούτης καλωσόρισε το προσωπικό στους κόλπους του Δήμου τονίζοντας: «Σας γνωρίζουμε και σας εμπιστευόμαστε. Η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει με κάθε τρόπο τις κοινωνικές υπηρεσίες και στεκόμαστε στο πλευρό όλων όσων το έχουν ανάγκη. Να σταθείτε γεροί» δήλωσε.