Προκρίσεις για τους αθλητές του Ν.Ο.Ι. για Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα -23 και Βαλκανικούς Αγώνες

Με 4 αθλητές να στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under23 που θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου στο Βέλγιο και ακόμη 8 να έχουν πάρει το «πράσινο φως» για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη, επέστρεψε το Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων από το Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ο Ν.Ο.Ι., με μία δυνατή ομάδα 16 αθλητών που αγωνίστηκαν υπό αντίξοες συνθήκες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή, δήλωσε για μία ακόμη φορά τη δυναμική του παρουσία στο άθλημα της κωπηλασίας και στις τελευταίες προκρίσεις για το 2022.

Το «εισιτήριο» της πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα under23 πήραν μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις στους προκριματικούς και τους τελικούς των αγωνισμάτων τους οι: οι Φαϊτάς Παύλος, Γκόγκου Αικατερίνη, Παπαϊωάννου Χριστίνα, και Παπαϊωάννου Δήμητρα.

Στην αποστολή έλαβαν μέρος, αξιολογήθηκαν και προκρίθηκαν οι εξής:

Φαϊτάς Παύλος Σκιφ under 23

Γκόγκου Αικατερίνη Σκιφ under 23

Παπαιωάννου Χριστίνα- Παπαιωάννου Δήμητρα 2- under 23, Nεανίδων

Kούτρας Δημήτρης-Κωστούλας Βασίλης  2- Εφήβων  (Βαλκανικό Πρωτάθλημα)

Δημητρίου Στέφανος-Λάππας Αριστοτέλης  (Βαλκανικό Πρωτάθλημα)

Κοπίδης Λεωνίδας Σκιφ Εφήβων   (Βαλκανικό Πρωτάθλημα)

Γκρέμος Νίκος    Σκιφ Εφήβων     ( Βαλκανικό Πρωτάθλημα)

Ντάρα Νεφέλη Σκιφ Κορασίδων   (Βαλκανικό Πρωτάθλημα)

Καραγιάννης Κωσταντίνος Σκιφ Παίδων  (Βαλκανικό Πρωτάθλημα)

Ο Ν.Ο.Ι δε μπορεί να μην αναφέρει και τέσσερις πολλά υποσχόμενους αθλητές και συγκεκριμένα τους Ζάρρα Αλέξανδρο, Μπριασούλη Χριστόφορο, Τζοβάρα Κωσταντίνο και Δημητρίου Χρήστο, οι οποίοι στις πρόσφατες αξιολογήσεις στον Σχοινιά, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έδειξαν ότι θα έχουν σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον.

Τέλος, στο προπονητικό κοινόβιο που ξεκίνησε ήδη στο Σχοινιά δηλώνει την παρουσία του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του σωματείου Παλαιοπάνος Θανάσης μέχρι τις 13-09-2022, με στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Racice της Τσεχίας από 18 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων δηλώνει για ακόμη μια φορά περήφανο για την εξαιρετική παρουσία της ομάδας στις συγκεκριμένες προκρίσεις και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του και στις επόμενες διοργανώσεις.