Ψηφοδέλτιο κατέθεσε η “Δύναμις Δημοτών”

Στην τελική ευθεία μπήκε από το μεσημέρι της Κυριακής, η προεκλογική πορεία της παράταξης «Δύναμις Δημοτών», με την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων.

Η κατάθεση του συνδυασμού, που περιλαμβάνει 32 υποψήφιους και πολλούς ακόμη στις Κοινότητες, έγινε από τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο, Σπύρο Βασιλείου.

Είχαν προηγηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, η επίσκεψη του κ. Βασιλείου και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο Βοτονόσι, αλλά και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Μέτσοβο.

Στο Βοτονόσι, σε μια ακόμη συγκέντρωση, παρουσία πολλών κατοίκων, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής της παράταξης, συνομίλησαν με τους κατοίκους, σε μια εποικοδομητική συζήτηση, για τα προβλήματα της περιοχής.

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσία δεκάδων κατοίκων της περιοχής, υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και φίλων της παράταξης «Δύναμις Δημοτών».

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο κ. Βασιλείου, σε ομιλία του, τόνισε αρχικά πως η παράταξη «Δύναμις Δημοτών», αποτελείται από ανθρώπους κάθε κοινότητας του Δήμου «ανθρώπους με αξιοπρέπεια που έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη και έχουν μάθει να δουλεύουν σκληρά».

Στη συνέχεια σημείωσε πως η παράταξη, «ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει, για να προσθέσει και όχι να αφαιρέσει, η “Δύναμις Δημοτών”, ήρθε για να μείνει», προσθέτοντας πως είναι η «πρώτη, πραγματικά νέα, παράταξη του Δήμου μας, εδώ και δεκαετίες, μια παράταξη η οποία στήθηκε από την αρχή, στήθηκε από εμάς τους ίδιους και φυσικά δεν αποτελεί συνέχεια καμίας άλλης παράταξης».

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Σπύρος Βασιλείου, στην ομιλία του, εξαπέλυσε πυρά κατά της δημοτικής αρχής Μετσόβου, λέγοντας πως «η νυν Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να μιλάει για ανάπτυξη και πλούτο, ενώ οικογένειες του Δήμου αγωνίζονται για να τα βγάλουν πέρα, αυτό τροφοδοτεί ένα βαθύ συναίσθημα αδικίας. Αυτή η ανισότητα αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον Δήμο μας. Μια ανισότητα που κάποτε ήταν ανεκτή, επειδή οι άνθρωποι δεν ήξεραν πόσο άνισα ήταν τα πράγματα, τώρα δεν γίνονται ανεκτά, επειδή ο καθένας έχει ένα κινητό τηλέφωνο για να δει πόσο άνισα είναι τα πράγματα».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Βασιλείου στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μετσόβου, στις προτεραιότητες και προτάσεις της παράταξης «Δύναμις Δημοτών», στην ανάπτυξη του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα, ενώ καταλήγοντας εξέφρασε την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

«Στις 26 Μαΐου θα είμαστε πρώτοι σε κάθε κοινότητα, θα είμαστε πρώτοι και μέσα στο Μέτσοβο. Το μήνυμα στις 26  Μαΐου θα είναι ένα… Τα παιδιά μας δεν χρειάζονται δωρεάν τσιμέντα. Τα παιδιά μας χρειάζονται καλοπληρωμένες δουλειές για να μπορέσουν να μείνουν στον τόπο τους», είπε χαρακτηριστικά.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού, έτσι, όπως αυτός κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο είναι οι εξής:

Εκλογική Περιφέρεια Εγνατίας:

ΓΑΛΑΝΗ – ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ

ΚΑΣΙΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΟΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΝΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΡΑΚΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΣΙΩΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΙΩΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μετσόβου:

ΒΑΔΕΒΟΥΛΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΒΑΡΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΚΟΥΝΤΕΒΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΚΙΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΛΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΜΠΙΤΟΛΥΚΟΥ – ΤΣΙΟΓΚΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ

ΜΠΙΤΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΝΟΥΤΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΠΑΛΑΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΙΟΥΤΑΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΙΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΤΙΝΑ) του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΤΣΟΜΠΙΚΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια Μηλέας:

ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ

ΚΥΡΓΟΤΑΣΗΣ ΑΔΑΜ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.

Με την ευκαιρία της κατάθεσης του συνδυασμού, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Σπύρος Βασιλείου, εύχεται καλή επιτυχία και καλό και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα και στις τρεις άλλες παρατάξεις που κατέθεσαν ψηφοδέλτιο, στον Δήμο Μετσόβου.