Στα Γιάννινα η 37η Διεθνής συνάντηση Vespa Meeting

Ανεβαίνουν στη Vespa, φορούν τα κράνη και είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ωραίο ταξίδι με σταθμούς σε μερικά από τα ωραιότερα σημεία του Νομού Ιωαννίνων.

Ο λόγος για την 37η Διεθνή συνάντηση Vespa Meeting που θα γίνει στα Γιάννενα. Εκατοντάδες μέλη από Ελλάδα και εξωτερικό αναμένεται να σταθμεύσουν στο camping της Λιμνοπούλας και από εκεί θα κάνουν τις εξορμήσεις τους από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.

Η έναρξη γίνεται την Πέμπτη 31 Αυγούστου όπου μετά τις εγγραφές θα γίνει αναχώρηση για τα Τζουμέρκα. Οι σταθμοί περιλαμβάνουν ξενάγηση στη Μονή Κηπίνας και στους Καλαρρύτες. Το βράδυ της ίδιας μέρας το πρόγραμμα έχει επιστροφή στα Γιάννενα και βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Την επόμενη μέρα το πρόγραμμα έχει Ζαγόρι! Οι σταθμοί είναι ο Βίκος αλλά και η Αρίστη ενώ το απόγευμα της Παρασκευής 1η Σεπτεμβρίου τα μέλη θα βρεθούν στους Λιγκιάδες για να θαυμάσουν την θέα από το πιο όμορφο «μπαλκόνι» της περιοχής.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης και ξενάγηση από μέλος του Vespa Club. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνουν οι διαγωνισμοί δεξιοτεχνίας, τα καλλιστεία Vespa ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πάρτι με τον Kiss fm radio. Στις 21.30 σειρά έχει ο Γιωργος Γάκης και οι Trouble Makers ενώ θα προηγηθεί η λαχειοφόρος αγορά και η απονομή των βραβείων.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την αναχώρηση των μελών την Κυριακή από την πλατεία Μαβίλη.