Στην « Πίτα του Ηπειρώτη» ο Δήμος Ζίτσας

Στην κορυφαία εκδήλωση των απόδημων Ηπειρωτών, την « Πίτα του Ηπειρώτη» που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (22/01/2023) έδωσε το «παρών» ο Δήμος Ζίτσας.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.), σε μια εκδήλωση όπου έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1500 χορευτές και μουσικοί παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Λιάκος και οι Πρόεδροι των Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλκιβιάδης Βότσικας, και του Ν.Π.Δ.Δ. Περικλής Γρίβας.

«Μετά από τρία χρόνια πανδημίας και περιοριστικών μέτρων ανταμώσαμε και πάλι στην κορυφαία διοργάνωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος και πρόσθεσε, «είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε δεκάδες δημότες που συμμετείχαν είτε ως μέλη χορευτικών του Δήμου είτε ως μέλη χορευτικών Αδελφοτήτων και Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην Αττική και παρουσίασαν χορούς του τόπου μας εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παριστάμενων».

Φέτος η «Πίτα του Ηπειρώτη» ήταν αφιερωμένη στην «Ηπειρώτισσα Γυναίκα» και στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η δράση της σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής της.