Στο Δ.Σ. του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες ο Δήμαρχος Πωγωνίου

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες εξελέγη ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμος αποτελεί μέλος του Δικτύου από το 2019 με στόχο την δράση αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών για τις δύο λίμνες που υπάρχουν στα όριά του, λίμνες Ζαραβίνα και «Ντοβρίτσι» (Ριαχόβου).

«Το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες αποτελεί σημαντικό συνεργάτη και συμπαραστάτη στην χάραξη στρατηγικής και δράσεων για την ανάπτυξη και αξιοποίηση του φυσικού αυτού πλούτου. Στο Δήμο μας έχουμε δύο λίμνες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που πρέπει να προφυλαχτούν και συγχρόνως να παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό. Έτσι, ολοκληρώνεται σύντομα ένα από τα πιο σημαντικά έργα που θα οδηγήσουν στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και αφορά την ανάδειξη της  περιοχής “Ντοβρίτσι”. Στα πλαίσια του έργου θα  ολοκληρωθεί, μεταξύ άλλων,  ο ενιαίος χώρος αναψυχής περιμετρικά της λίμνης Ριαχόβου  που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για περιπατητές και επισκέπτες» σημείωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης.