Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβαλά είχε η ΕΑΥΝΙ

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30-09-2019 στα Ιωάννινα, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου ΣΚΟΥΜΑ, Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Ταξιάρχου Κωνσταντίνου ΔΟΥΒΑΛΗ καθώς και του Αστυνομικού Διευθυντή της Δ. Α Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος ΜΟΥΣΕΛΙΜΗΣ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, συνοδευόμενος από τον Γεν. Γραμματέα κ. Ματθαίο ΜΠΟΤΣΑΡΗ και τα μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου, έθεσαν και ανέπτυξαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το πολιτικό προσωπικό καταθέτοντας σχετικό υπόμνημα, μεταξύ των οποίων:
● Τη Θεσμοθέτηση της εργασίας πέραν του πενθημέρου και για το Πολιτικό Προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. & Πυροσβεστικού Σώματος.
● Τη Νοσοκομειακή περίθαλψη στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία της χώρας και για το Πολιτικό Προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. & Πυροσβεστικού Σώματος.
● Την εκπαίδευση Πολιτικού Προσωπικού και εξειδίκευση αυτού, σύμφωνα με το αντικείμενο εργασίας του, στη Ελληνική Αστυνομία, όπως οδηγοί Βαρέων οχημάτων κ.λπ.
● Αξιοποίηση – στελέχωση των Υπηρεσιών Διοικητικής Υποστήριξης με Πολιτικό Προσωπικό για την αξιοποίηση – εξοικονόμηση Αστυνομικού Προσωπικού.
● Τη θεσμοθέτηση καθηκοντολογίου (περιγραφή θέσεων εργασίας). Τέλος ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, από την πλευρά του , άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και διαβεβαίωσε για μια αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία.