Τα ΚΑΠΗ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Ολοκληρώθηκε και στα υπόλοιπα ΚΑΠΗ η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το έτος 2024, σε κλίμα γιορτινό και αισιόδοξο και συγκεκριμένα στο 2Ο ,3Ο, 4Ο, 5Ο, 6Ο, 7Ο, και 13Ο  ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών, όπου οι ωφελούμενοι των ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουν όλοι μαζί, να διασκεδάσουν, να τραγουδήσουν και να ανταλλάξουν ευχές.

Στις εκδηλώσεις αυτές παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας κα. Μαρκούλα Σοφία και η Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης κα. Τζιοβάρα Σοφία.

Η κα. Μαρκούλα Σοφία συνομίλησε με το προσωπικό και τα μέλη των Κ.Α.Π.Η., αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και συζήτησαν για διάφορα θέματα. Η κα. Μαρκούλα δήλωσε την πρόθεσή της ως νέα δημοτική αρχή, να υποστηρίξει με κάθε δύναμη  την Τρίτη ηλικία μέσα από τον θεσμό των Κ.Α.Π.Η., ο οποίος συμβάλλει στην αποφυγή του απομονωτισμού και την προώθηση της κοινωνικής δράσης και προσφοράς των μελών, τα οποία πρέπει να παραμείνουν ενεργά, αυτόνομα και ισότιμα άτομα της τοπικής κοινωνίας, μέσα από σειρά πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.