Το Δήμο Κόνιτσας γνώρισαν Ισραηλινοί Τουριστικοί πράκτορες

Με στόχο την προβολή της Κόνιτσας, που προσφέρει στους ταξιδιώτες μοναδικές εμπειρίες όλες τις εποχές του χρόνου, ο Δήμος μας στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την εταιρεία CK Strategies, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) για εκπροσώπους Ισραηλινών Τουριστικών πρακτορείων.

Στρατηγικοί εταίροι του Δήμου μας σε αυτό το ταξίδι ήταν η  αεροπορική εταιρεία TUS  Airways, η διευθύντρια marketing της οποίας κα Κική Χάιδα συνόδευε την αποστολή, το γνωστό πρακτορείο ταξιδιών Mazi Travel και το Dentro Outdoor Travel.

 

Την αποστολή, επικεφαλής της οποίας ήταν η Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων του Ισραήλ κυρία Tali Laufer, υποδέχτηκε στην γέφυρα του Αώου  ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αριστείδης Λαζογιάννης.

 

Οι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν στον χώρο του Γεφυριού του Αώου, στην οικία της Χάμκως και στην Άνω Κόνιτσα, όπου θαύμασαν την  αρχιτεκτονική των παλιών αρχοντικών σπιτιών, καθώς και στο κέντρο της πόλης μας. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν  την Κοινότητα Μολυβδοσκέπαστης, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Εξάρχου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου μας, όπου και τους έγινε μια εκτενής παρουσίαση του Δήμου μας από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, καθώς και μια σύντομη παρουσίαση των υπαίθριων δραστηριοτήτων που μπορεί να χαρεί ο επισκέπτης μας. Η κυρία Laufer, στο σύντομο χαιρετισμό της εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ομορφιά της περιοχής μας, τόνισε το ενδιαφέρον των μελών της Ένωσης για νέους μοναδικούς αυθεντικούς προορισμούς και δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην άνοδο της επισκεψιμότητας του Δήμου μας από Ισραηλινούς τουρίστες από την επόμενη χρονιά.

Να σημειωθεί ότι τα μέλη της Ένωσης που προίσταται η κα Laufer διακινούν το 90% των Ισραηλινών τουριστών που ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Ο Δήμος Κόνιτσας συνεχίζει το πρόγραμμα ανάπτυξης του τουρισμού και προβολής της περιοχής μας  και τα αποτελέσματα δικαιώνουν τη Δημοτική Αρχή για τις επιλογές της, μιας που η αύξηση της τουριστικής κίνησης είναι ραγδαία.

Θερμές ευχαριστίες στα Ξενοδοχεία  Konitsa Mountain Hotel και Rodovoli Hotel για τη δωρεάν φιλοξενία της αποστολής, στον  κ. Χρήστο Μουρεχίδη ιδιοκτήτη του Dentro Outdoor Travel για τις δωρεάν μετακινήσεις της αποστολής και στον κ. Αλέξανδρο Νικολόπουλο για την ενημέρωση της αποστολής στο θέμα των υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Στον ιδιοκτήτη του  Gefyri Hotel κ. Κυρτζόγλου Ευθύμιο, καθώς και στον  κ. Σταύρο Γουσόπουλο ιδιοκτήτη της  Ταβέρνας “Μύλος” για την προσφορά των υπέροχων γευμάτων.