Το όνειρο ζωής της ομογενούς Σταυρούλας Γαλιατσάτου από τον Καναδά – Γράφει ο Μάκης Λεκατσάς

Είναι κάποιες φορές που οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να εκφράσουν συναισθήματα βλέποντας στα μάτια ενός ανθρώπου τη χαρά και τη συγκίνηση που πηγάζει τόσο αληθινά μέσα από την ψυχή του πραγματοποιώντας ένα όνειρο ζωής ύστερα από 49 ολόκληρα χρόνια.

Η Σταυρούλα Γαλιατσάτου από τα Φαρακλάτα ύστερα από 49 ολόκληρα θα γιορτάσει Χριστούγεννα στην Κεφαλλονιά στο νησί που γεννήθηκε και μεγάλωσε πρίν φύγει για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή στον Καναδά.Η επιθυμία της και η νοσταλγία να γιορτάσει τις χαρούμενες εορτές των Χριστουγέννων στην Κεφαλλονιά υπήρχε από όταν μετανάστευσε στο Μόντρεαλ του Καναδά, αλλά ποτέ δεν είχε καταφέρει να έρθει την περίοδο της γέννησης του θεανθρώπου στο νησί που γεννήθηκε.

Φέτος την αξίωσε ο θεός και τα κατάφερε να βρίσκεται στην Κεφαλλονιά,και θα γιορτάσει τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων μαζί με φίλους και συγγενείς.

Ευχαριστούμε την κα Σταυρούλα Γαλιατσάτου που θέλησε να μοιραστεί την χαρά να γιορτάσει τα Χριστουγέννα ύστερα απο 49 χρόνια στην Κεφαλλονιά μαζί μας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΕΣ:ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

www.kefaloniastatus.gr