Βασιλόπιτες και παρουσίαση βιβλίου σε ΚΑΠΗ του δήμου Ιωαννιτών

Τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες τους με μεγάλη συμμετοχή έκοψαν  το 1Ο Κ.Α.Π.Η, το 8Ο Κ.Α.Π.Η. στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων, το 12Ο Κ.Α.Π.Η στον Κατσικά καθώς και το 10Ο Κ.Α.Π.Η. στην Ανατολή του Δήμου Ιωαννιτών.

Στο 10Ο Κ.Α.Π.Η. μαζί με την κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του βιβλίου του κ. Βασίλειου Σουλιώτη, μέλος του Κ.Α.Π.Η., με τίτλο: «Το Ρολόι του Κάστρου χτύπησε 3 φορές».

Τον συγγραφέα παρουσίασε ο κ. Νίκος Καρβούνης Φιλόλογος, η κα. Έφη Θεοδορακοπούλου εκπαιδευτικός, και η κα. Χρύσα Μάνθου φιλόλογος, ενώ τον συντονισμό ανέλαβε η κα. Δήμητρα Εξάρχου φιλόλογος.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας κα. Σοφία Μαρκούλα, η οποία ανέλαβε πρόσφατα τα νέα της καθήκοντα και η Διευθύντρια  Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης κα. Σοφία Τζιοβάρα.

Η κα. Μαρκούλα συνομίλησε με το προσωπικό και τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. όπου δήλωσε την πρόθεση της νέας νέα δημοτικής αρχής,  να υποστηρίξει με κάθε δύναμη  την τρίτη ηλικία μέσα από τον πετυχημένο θεσμό των Κ.Α.Π.Η., ο οποίος προωθεί την κοινωνική δράση και προσφορά των μελών του, έτσι ώστε να χτίζουν σχέσεις, συνεργασίες και να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική δικτύωση της τοπικής κοινωνίας.