“Ξενοδοχείον Φαντασμαγορικόν” από τον Π.Σ. Καστρίτσας

Σε ένα ξενοδοχείο μικρό και απομονωμένο με το όνομα «Φαντασμαγορικό» φέτος θα διαμείνει το γέλιο και η κωμωδία… ο λόγος για τη νέα θεατρική παράσταση του πολιτιστικού συλλόγου Καστρίτσας, και αυτή σε σενάριο και σκηνοθεσία του Προέδρου του πολιτιστικού σωματείου κου.Νίκου Πανταζή.
Η παράσταση αριθμεί 12μελή κατά κύριο λόγο εφηβική ομάδα ηθοποιών και συντελεστών και η μικρή περιοδεία που κάνει ο εν λόγω θίασος έχει ήδη αποκομίσει θετικές κριτικές από το κοινό της πόλης.

Η πρώτη παράσταση δόθηκε στις 26/6 στο Καμπέρειο θέατρο Ιωαννίνων και σε λίγες μέρες θα λάβει χώρα και η δεύτερη θεατρική προβολή στις 31/7 στην αίθουσα Δημητρίου Χατζή στα παλαιά σφαγεία της πόλης μας.
Η ιστορία έχει ως εξής… σε ένα μικρό ξενοδοχείο της σημερινής εποχής που δύσκολα οι ανάγκες του βγαίνουν εις πέρας, κερδίζει τη διαμονή του ένα ζεύγος σε ένα διαγωνισμό εφημερίδας… το φιλόξενο προσωπικό του ξενοδοχείου θα προσφέρει με ζήλο τις καλύτερες των υπηρεσιών στους ενοίκους του… μέχρι που θα αποκαλυφθεί ότι… το ξενοδοχειακό αυτό συγκρότημα είναι… στοιχειωμένο!!!
 Τότε σε ένα μοναδικό κωμικό κλίμα, με «γεύση» και υπερφυσικής ατμόσφαιρας, θα συμβούν διάφορες καταστάσεις και διάφορα πράγματα που θα αφήσουν το θεατή ικανοποιημένο από την έννοια του γέλιου και της κωμωδίας, αλλά συνάμα και από την ύψιστη έννοια της ψυχαγωγίας, εφ όσον στο έργο περιέχονται και σημαντικά κοινωνικά μηνύματα – διδαχές από τους έφηβους ηθοποιούς προς το φιλοθεάμον κοινό τους!
Ηθοποιοί της παράστασης είναι οι:
Εύα Πατακιούτα
Λάζαρος Μπρίκης
Βάγια Ζάρρα
Βερόνικα Νάκου
Στέφανος Βάσιος
Σταύρος Δοβανάς

και συντελεστές είναι οι:
Γιώργος Νάκος – βοηθός σκηνοθεσίας
Έλενα Πατσιούρα – ενδυματολόγος
Βασίλης Τζιόρας – τεχνική επεξεργασία
Μαρκέλλα Παππά – μακιγιάζ
Πέρσα Νάκου – επιμέλεια μαλλιών
Αριστοτέλης Καράλης – υπεύθυνος παρασκηνίων

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Πανταζή όπως προαναφέραμε και η παραγωγή του πολιτιστικού συλλόγου Καστρίτσας.