Παράταση διαβούλευσης για το Πάρκο Πυρσινέλλα

Μέσω τηλεδιάσκεψης και μετά από πρόσκληση του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Αρλέτου συνεδρίασε σήμερα η ομάδα έργου για την ανάπλαση του Πάρκου Πυρσινέλλα.

Η ομάδα διαπιστώνει ότι το ενδιαφέρον συμμετοχής στη δημόσια διαβούλευση τόσο από φορείς όσο και από πολίτες είναι μεγάλο.

Τόσο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα όσο και στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν κατατεθεί προτάσεις που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον που αποτυπώνεται καταδεικνύει την ανάγκη να προχωρήσουν με όσο το δυνατό πιο γρήγορους ρυθμούς οι ενέργειες εκείνες που θα δώσουν και πάλι ζωή στο Πάρκο.

Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα για την υποβολή κι άλλων προτάσεων και σκέψεων, η Ομάδα Έργου αποφάσισε να δοθεί ολιγοήμερη παράταση στη δημόσια διαβούλευση.

Έτσι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις τους είτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (http://www.diavouleusi.eu/diabouleyseis/pirsinela/) είτε στο γραφείο του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου.