Συνεχίζει τις επισκέψεις ο Νίκος Γκόντας

Με αμείωτο ρυθμό και ένταση συνεχίζεται η προεκλογική κίνηση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας.

Χθες το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Γκόντας παραβρέθηκε στην άφιξη της Τιμίας Ζώνης στον Ι.Ν. του Αγίου Παϊσίου, όπου προσκύνησε το θεομητορικό κειμήλιο, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Γέροντα Εφραίμ, καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, με τον οποίο τους συνδέει μακρόχρονη σχέση.

Στην συνέχεια ο Νίκος Γκόντας μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, περιόδευσαν στις τοπικές κοινότητες Δροσοχωρίου, Ηλιόκαλης και Πλατανιάς συζητώντας, ακούγοντας και καταγράφοντας τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής. Κοινή διαπίστωση είναι η πλήρης εγκατάλειψη των τοπικών κοινοτήτων με χρόνια και σοβαρά προβλήματα.

Ο κ. Γκόντας, εξήγησε στους παρευρισκόμενους ότι κατά την διάρκεια της δικής του θητείας οι εν λόγω τοπικές κοινότητες δεν ανήκαν στο Δήμο Ιωαννιτών, αλλά στον Δήμο Παμβώτιδας και ως εκ τούτου δεν είχε την ευθύνη ή την δυνατότητα παρέμβασης.

Όπως τόνισε, «η πρότασή μας είναι ξεκάθαρη! Θα πρέπει η κάθε τοπική κοινότητα και ο εκάστοτε Πρόεδρος να μπορεί να διαχειρίζεται ένα μικρό προϋπολογισμό για έργα καθημερινότητας. Η κάθε τοπική κοινότητα θα αντιμετωπίζεται πλέον ως μια ξεχωριστή γειτονιά της πόλης».

Σήμερα Τρίτη, αντιπροσωπεία της παράταξης με τον κ. Νίκο Γκόντα, επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης καθώς και τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.