Απάντηση της περιφερειακής παράταξης “Κοινό των Ηπειρωτών” στους “Ορίζοντες Ηπείρου”

Είναι η δεύτερη φορά που η Περιφερειακή Παράταξη«Ορίζοντες Ηπείρου» καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ να διαγράψει τον επικεφαλής της Περιφερειακής μας παράταξης, «Κοινό των Ηπειρωτών», ΙωάννηΣτέφοή έστω ο ίδιος να ….παραιτηθεί επειδή εκλέχτηκε αντιπρόσωπος στην ΕΝΠΕ!.

Οι παράλογες αυτές επιθέσεις προκαλούν απορία και αποστροφή.

Θα είχε ενδιαφέρον να ασχοληθούμε περισσότερομε τέτοιες ανακοινώσειςαν οι «Ορίζοντες Ηπείρου» μας απαντήσουν με ποιο τρόπο εξαγοράστηκε η Περιφερειακή Παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣκαι με ποια “ανταλλάγματα” και τιεννοούν λέγοντας ότι”τα έξοδα του προεκλογικού αγώνα πρέπει να βγουν”;

Αυτού του είδους η τυχοδιωκτική και εκτός ορίων πολιτική έχει απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών και δεν έχει να προσφέρει το παραμικρό στην Ήπειρο.

Ως Κοινό των Ηπειρωτών στηρίζουμε τον επικεφαλής της παράταξή μας Ιωάννη Στέφο καιτους περιφερειακούς μας συμβούλους. Καλούμε τους «Ορίζοντες Ηπείρου» να ανακαλέσουν άμεσα τα όσα ψευδή και συκοφαντικά αναφέρουν σε βάρος του επικεφαλής της παράταξής μας άλλως δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε για τις περαιτέρω ενέργειες μας.