Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 51η Εβδομάδα Μικροχειρουργικής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Παν/μίου Ιωαννίνων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 51η Εβδομάδα Μικροχειρουργικής που διοργανώθηκε στο Εργαστήριο Μικροχειρουργικής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από 15 έως 19 Ιανουαρίου 2024.

Οι Εκπαιδευτικές Εβδομάδες Μικροχειρουργικής αποτελούν μοναδικό θεσμό πανελλαδικά προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στη Μικροχειρουργική για Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς, Πλαστικούς Χειρουργούς, Ουρολόγους, Νευροχειρουργούς και άλλες xειρουργικές ειδικότητες.

Υπεύθυνος του Επιστημονικού Προγράμματος των Εβδομάδων Μικροχειρουργικής είναι ο Kαθηγητής και Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κος Αναστάσιος Κορομπίλιας.

Οι Εκπαιδευτικές Εβδομάδες Μικροχειρουργικής υλοποιούνται με αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, και τη συνεργασία της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την οποία έχει ξεκινήσει ο θεσμός αυτός πριν 20 και πλέον έτη. Την έναρξη της εκπαιδευτικής άσκησης τίμησε με την παρουσία της και απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία αυτών των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Καθηγήτρια κα Άννα Μπατιστάτου.