Από τα γήπεδα της Πορτογαλίας στη σκιά της Στρογγούλας

Μια αθλητική γιορτή αποτέλεσε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μιας ομάδας All Stars με ομάδα αποτελούμενη από νυν και πρώην ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Πραμάντων, με τους κατοίκους της έδρας του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και όχι μόνο να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τρεις από τους ποδοσφαιριστές, που το 2004 έφεραν την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία.

Με την ομάδα των All Stars αγωνίστηκαν οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Καραγκούνης και Αντώνης Νικοπολίδης, οι οποίοι πάτησαν το χορτάρι του πανέμορφου γηπέδου των Πραμάντων και αγωνίστηκαν στη σκιά της Στρογγούλας, έχοντας συμπαίκτες αρκετούς ακόμη γνωστούς ποδοσφαιριστές, όπως ο επί σειρά ετών αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ντάσιος και οι Ηλίας Σολάκης και Πέτρος Κανακούδης, οι οποίοι επίσης αγωνίστηκαν με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου». Με την ομάδα των Πραμάντων αγωνίστηκαν, μεταξύ άλλων,  ο αντιδήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Παντελής Βλάχος και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λάμπρος Τραγουδάρας.

Για μια ξεχωριστή μέρα για τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων έκανε λόγο στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Νίκος Βαΐτσης, χαρακτηρίζοντας τιμή να αγωνίζονται στα Πράμαντα τρεις από τους διεθνείς, που έκαναν περήφανοι όλη την Ελλάδα με τον άθλο τους στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, ο Ν. Βαΐτσης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο πρόεδρος της Α.Ε. Πραμάντων Αποστόλης Καραδήμας βράβευσε τον Γιώργο Καραγκούνη, ο παλιός προπονητής της Α.Ε. Πραμάντων Κώστας Γκούβας τον Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πραμάντων Νώντας Αγγέλης απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ομάδας των All Stars Γιώργο Ακριτόπουλο.