Δράση επαναχρησιμοποίησης για καλό σκοπό

Ο Δήμος Ιωαννιτών με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην αναγκαιότητα για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με τη μείωση των αποβλήτων και την επαναχρησιμοποίηση, οργανώνει ειδική περιβαλλοντική δράση σε συνεργασία με τη δημοτική πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης Followgreen.gr/ioannina.

Οι πολίτες που θα λάβουν μέρος στη δράση καλούνται να προσφέρουν είδη που δεν χρειάζονται πλέον όπως ενδύματα, υποδήματα, παιχνίδια και ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές που θα βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου από τις 19.30 μ.μ. έως τις 21.00 μ.μ. σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία «Δημήτριος Χατζής»

Ο Δήμος μέσω της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης Followgreen:

          θα ενημερώσει τους δημότες για θέματα πρόληψης, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης και

          θα επιβραβεύσει όσους δημότες θα προσφέρουν είδη για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες με κουπόνι επιβράβευσής 150 πόντων, το οποίο δύναται να εξαργυρώσουν σε εκπτώσεις προϊόντων και υπηρεσιών του Δήμου.

Σας καλούμε όλους να λάβετε μέρος στην περιβαλλοντική δράση και να γίνεται μέρος της προσπάθειας για ένα καλύτερο περιβάλλον και μια πιο αλληλέγγυα κοινωνία!