Δυναμική η παρουσία του Ν.Ο.Ι. στο 2ο αγώνα αξιολόγησης

Την αγωνιστική τους ετοιμότητα και το υψηλό αθλητικό τους επίπεδο απέδειξαν, για μία ακόμη φορά, οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. που κατάφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του 2ο αγώνα αξιολόγησης στις 26 & 26 Μαρτίου στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Όλη η ομάδα του Ν.Ο.Ι. έδωσε τον καλύτερό της εαυτό καταφέρνοντας οι αθλητές να βρίσκονται στο τελικό του αγωνίσματός τους καθώς και στο μικρό τελικό, διεκδικώντας την καλύτερη θέση για τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Τα πληρώματα έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ακόμη και στην κατηγορία Παίδων με τους δύο αθλητές, γεννηθέντες το 2008, να αποκομίζουν εξαιρετική και χρήσιμη εμπειρία.

Η αυλαία των Διεθνών Αγώνων ανοίγει με τη Regatta του Piediluko που θα διεξαχθεί από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου και στην Ελληνική Αποστολή ενσωματώνονται από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ευρώπης Γκόγκου Αικατερίνη, η οποία θα αγωνιστεί στο Σκιφ Γυναικών, καθώς και οι Πρωταθλητές Ευρώπης Κωστούλας Βασίλης και Κούτρας Δημήτρης, οι οποίοι θα αγωνιστούν στην 2- Εφήβων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Ι. συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο 2ο Αγώνα Αξιολόγησης και συγκεκριμένα τους: Παλαιοπάνο Θανάση, Παλαιοπάνο Λεωνίδα, Φαϊτά Παύλο, Ευκαρπίδη Ηλία και Γκόγκου Αικατερίνη στις κατηγορίες Ανδρών, Ελαφρών Βαρών Ανδρών, under 23 Ανδρών, Γυναικών. Τους: Κωστούλα Βασίλη, Κούτρα Δημήτρη, Δημητρίου Στέφανο, Λάππα ΑριστοτέληΕυάγγελο, Καραγιάννη Κωνσταντίνο, Γκρέμο Νίκο και Ντάρα Νεφέλη, στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων καθώς και τους Μουσελίμη Ιάσονα και Κουτσαβέλη Παύλο, στην κατηγορία Παίδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε, από το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, τιμητική βράβευση για τους Ολυμπιονίκες του Τόκιο με την αθλήτρια του Ν.Ο.Ι. Μαρία Κυρίδου να λαμβάνει το τιμητικό βραβείο για την 5η θέση στο αγώνισμα της 2- Γυναικών, μαζί με την συναθλήτριά της Μπούρμπου Χριστίνα (Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης).