Δυναμικό και σύγχρονο το νέο site του Δήμου Πωγωνίου

Ένα ακόμη βήμα στην άμεση ενημέρωση των δημοτών και την αλληλοεπίδραση μαζί τους κάνει ο Δήμος Πωγωνίου με τη νέα ιστοσελίδα www.pogoni.gr που ήρθε να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της ψηφιακής εποχής και να «απαντήσει» στις προκλήσεις που αυτή φέρνει.

Πρόκειται για μία ιστοσελίδα που σχεδιάστηκε ώστε να διευκολύνει την περιήγηση των επισκεπτών, δίνοντάς τους άμεσα και εύκολα όλες τις πληροφορίες που αναζητούν. Σε ένα ψηφιακά αναβαθμισμένο περιβάλλον, δυναμικό και σύγχρονο, ο δημότης και ο επισκέπτης βρίσκονται μπροστά σε ένα ακόμη κανάλι επικοινωνίας με το Δήμο Πωγωνίου.

«Ο δημότης θα πρέπει να ενημερώνεται άμεσα για όλα τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου κι όχι μόνο. Μέσα από τη νέα ιστοσελίδα έχει τη δυνατότητα να παίρνει σημαντικές πληροφορίες τόσο για θέματα της καθημερινότητας όσο και για τις υπηρεσίες του Δήμου. Παράλληλα στοχεύουμε,  μέσα από τη σύγχρονη αισθητική,  να παρουσιάσουμε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Πωγωνίου, το πλούσιο φυσικό περιβάλλον και τα μνημεία δίνοντας βαρύτητα στην εξωστρέφεια» τονίζει ο Αντιδήμαρχος Πωγωνίου κ. Στυλιανός Κουκουλάρης.

Η σελίδα «υποδέχεται» τους επισκέπτες με φωτογραφίες από φυσικές ομορφιές και μνημεία της περιοχής και ένα σύντομο μήνυμα του Δημάρχου Πωγωνίου κ. Κων/νου Καψάλη ενώ εύκολα και γρήγορα δίνεται η δυνατότητα να «διαβάσει» ο ενδιαφερόμενος όλα τα νέα άρθρα.

Να σημειωθεί ότι το νέο σάιτ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί στο σύνολό του και σε καθημερινή βάση προστίθενται στοιχεία και πληροφορίες.