Έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Στο Πάρκο Δημοκρατίας, στην καρδιά της πόλης, μεταφέρθηκε φέτος ο κεντρικός χριστουγεννιάτικος στολισμός καθώς η πλατεία λόγω των έργων ανάπλασης, παραμένει κλειστή.

Στο χώρο του Πάρκου τοποθετήθηκε η φάτνη, το έλκηθρο και στολίστηκε το ψηλότερο από τα φυσικά δέντρα που υπάρχουν στον χώρο.

Η φωταγώγηση έγινε το βράδυ της Τετάρτης από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πολιτών και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής.

Ο Δήμαρχος έστειλε τις ευχές του σε όλους για τις ημέρες των εορτών και σημείωσε ότι η μεταφορά της εκδήλωσης ήταν επιβεβλημένη λόγω των έργων της πλατείας.

«Σε λίγους μήνες θα παραδοθεί μία πλατεία αντάξια της πόλης. Τα Ιωάννινα είναι μία πόλη μεγάλη που εξελίσσεται σε δημοφιλή προορισμό για τους Έλληνες και τους ξένους επισκέπτες. Ταυτόχρονα όμως είναι μια πόλη φιλική που έχει την καρδιά της σε εκείνους που έχουν ανάγκες και προβλήματα» τόνισε ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του.

Ευχήθηκε στη νέα δημοτική αρχή και σε όλους όσοι μετέχουν στα κοινά να εργαστούν με κριτήρια την χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα για την πόλη και δίνοντας το σύνθημα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σημείωσε ότι πρέπει να απομονωθεί η βία, όπως κι αν εκφράζεται, από όπου κι αν προέρχεται.