Επέκταση του μαθητικού εισιτηρίου ζητούν οι μαθητές του Λυκείου Δολιανών

Με επτά (7) θέματα στην «ημερήσια διάταξη» συνεδρίασε το «Δημοτικό Συμβούλιο» του Λυκείου Δολιανών κατά τη δράση προσομοίωσης που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Οι μαθητές, αφού ενημερώθηκαν για την διαδικασία από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γρηγόριο Μποντίνη αλλά και για τη λειτουργία του Δήμου γενικότερα από το Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Σταύρο Βιρβίλη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αναστάσιο Γιούνη, πήραν τα σκήπτρα και ξεκίνησαν την πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρίαση.

Η ημερήσια διάταξη περιελάμβανε θέματα που αφορούσαν την βελτίωση δρομολογίων από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ,  τη διοργάνωση αθλητικών και λοιπών δραστηριοτήτων, την ανάπτυξη του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία ενός πολιτιστικού κέντρου νέων και τη ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ιωαννίνων – Κακαβιάς.

Σε ό, τι αφορά στη βελτίωση των δρομολογίων από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ οι μαθητές υπογράμμισαν ότι είναι απαραίτητη η επέκταση του μαθητικού εισιτηρίου και στα υπόλοιπα δρομολόγια που αφορούν εξωσχολικές δραστηριότητες όπως αθλητικές ή μουσικές σπουδές και ψήφισαν ομόφωνα να σταλεί σχετικό αίτημα στη διοίκηση του ΚΤΕΛ.