Επίσκεψη Γιάννη Στέφου στην Ηγουμενίτσα

Την πόλη της Ηγουμενίτσας επισκέφτηκε χθες Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Στέφος από νωρίς το πρωί ,μέχρι αργά το βράδυ. Συνοδευόμενος σχεδόν από όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης “Κοινό των Ηπειρωτών” τον πρώην Βουλευτή Μάριο Κάτση και τον πρώην Δήμαρχο Αντρέα  Νταή, επισκέφτηκαν τα περισσότερα καταστήματα της πόλης και συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες τόσο για το πρόγραμμα της παράταξης του που αφορά το Ν.Θεσπρωτίας όσο και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά και οι επαγγελματίες, οι οποίοι εκτιμούν την πτώση τους τζίρου τους σε ποσοστό 30%σε σύγκριση με τον περσινό.

 

Από τους περισσότερους διατυπώθηκε απορία και  μεγάλη απογοήτευση όσον αφορά το ενδιαφέρον της παρούσας περιφερειακής αρχής για το νομό Θεσπρωτίας. Ο Γιάννης Στέφος έχοντας εικόνα της περιοχής διαχρονικά, αλλά και μετά τις δύο επισκέψεις σε Παραμύθια και Φιλιάτες δεσμεύτηκε να κάνει ο.τι χρειάζεται για να ξεφύγει η περιοχή από τη στασιμότητα και το μαρασμό.

Κατά την επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης , συνομίλησε με όλους τους εργαζόμενους της δημοτικής  υπηρεσίας και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης κ.Γιάννη Λώλο, στον οποίο εξέφρασε την αντίθεσή του τόσο για την ολοκληρωτική εκποίηση του λιμανιού όσο και την απουσία οποιουδήποτε αντισταθμιστικού οφέλους για την περιοχή και την απουσία υποχρέωσης επενδύσεων για την πόλη της Ηγουμενίτσας, όπως η κατασκευή μαρίνας, το εμπορευματικό κέντρο και ο περιφερειακός της πόλης.