Η «Δύναμις Δημοτών» καταγγέλει το Δήμαρχο Μετσόβου

Ο ¨γνωστός¨ πλέον σε όλους μας Δήμαρχος Μετσόβου, σε ζωντανή και δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μετσόβου, παραδέχτηκε  ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ότι πληρώνει με ¨μαύρα¨ χρήματα εργολάβο του Δήμου!

Το ότι στο Δήμο Μετσόβου γενικά υπάρχει ένα «περίεργο» είδος αυτοδιοίκητου το γνωρίζαμε.. το ότι όμως δημόσια πλέον παραδέχεται ένας Δήμαρχος ότι κινεί ¨μαύρο¨ χρήμα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.. Είτε γκάφα είτε υπεροψία, θέλει πάρα πολύ θράσος να το παραδέχεσαι δημόσια..!

Ο Δήμαρχος Μετσόβου ομολογεί δημόσια ότι έχει πληρώσει συγκεκριμένο ποσό χωρίς τιμολόγια και χωρίς σύμβαση (όπως λέει ο ίδιος..) και τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά..

  • Ο Δήμαρχος παραδέχεται ότι διαχειρίζεται αλήθεια ¨μαύρα¨ χρήματα;
  • Ο Δήμαρχος παραδέχεται ότι κάνει πληρωμές σε όποιον θέλει σύμφωνα με τις δικές του προτεραιότητες και μάλιστα χωρίς παραστατικά;
  • Ο Δήμαρχος παραδέχεται ότι εκτός των επίσημων λογαριασμών του Δήμου υπάρχουν και άλλοι ανεπίσημοι που διαχειρίζεται ο ίδιος κατά το δοκούν;

Απίστευτα (και ίσως αναπάντητα) ερωτήματα τα οποία όμως καλούμαστε να απαντήσουμε σε δημότες οι οποίοι μας ρωτούν καθημερινά. Καλούμαστε να απαντήσουμε για τον τρόπο διαχείρισης του δημόσιου χρήματος από τη Δημοτική Αρχή εν γένει και πραγματικά δυσκολευόμαστε.

Δυστυχώς πλέον η κατάσταση στο Δήμο Μετσόβου έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, μετά τα τεράστια χρέη που ανακαλύψαμε (μαζί με τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης) στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και έχουμε ζητήσει στοιχεία για την οικονομική διαχείριση της εν λόγω επιχείρησης, έρχεται και η δημόσια τοποθέτηση του Δημάρχου που ούτε λίγο ούτε πολύ.. αποτελεί ίσως παγκόσμια Πρώτη!!!

Τώρα αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε γιατί ο Δήμαρχος αποφεύγει να μας στείλει τόσο καιρό τους Τραπεζικούς Λογαριασμούς της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου, μάλλον θα σοκαριστούμε αν ποτέ έρθουν στα χέρια μας..!!!

Ο Δήμαρχος Μετσόβου έχει φτάσει σε σημείο να διαχειρίζεται έναν ολόκληρο Δήμο σαν να είναι η ¨Επιχείρηση¨ του και το χειρότερο όλων είναι ότι όλο αυτό το θεωρεί φυσιολογικό..!

Ελπίζουμε κάποια από τις Αρμόδιες Δημόσιες Αρχές να επέμβει και να σταματήσει αυτή η πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Μετσόβου εδώ και χρόνια. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν και πόσα ¨μαύρα¨ χρήματα έχει διαχειριστεί ο εν λόγω Δήμαρχος..!

 

Υγ κορυφαία στιγμή του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί: λίγο πριν το τέλος της Συνεδρίασης, που ο Δήμαρχος χωρίς κανένα δισταγμό και αφού έχει παραδεχτεί την πληρωμή ¨μαύρου¨ ποσού, κατηγορεί με ύφος για άλλη μια φορά την αντιπολίτευση ότι δεν ψηφίζει τα θέματα με τον τρόπο που θέλει ο ίδιος και για αυτό το λόγο δεν μπορεί να πληρώνει περισσότερα ¨μαύρα¨!!! Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός.. «ΜΑΥΡΗ είναι η νύχτα στα βουνά..!»

 

(Επιστολή ενημέρωσης έχει σταλθεί ήδη προς την Εισαγγελία Ιωαννίνων, το Υπουργείο Εσωτερικών & την ΑΑΔΕ.)

https://www.facebook.com/dynamisdimoton/videos/3304458979812593

(βλ. λεπτό 59:20)