Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και Ενημέρωση για το Επάγγελμα του Μηχανικού Επιστήμης Υλικών & Απολογισμός πεπραγμένων 2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Μηχανικών Επιστήμης Υλικών (ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ.) χαιρετίζει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου και τους προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024, στις 19:00, στα γραφεία του ΤΕΕ/Τμήμα Ηπείρου, Αραβαντινού 6-8, Ιωάννινα. Παράλληλα με την εορταστική ατμόσφαιρα, θα παρουσιαστούν και οι εξελίξεις στον τομέα των Μηχανικών και τον κύριο ρόλο που θα διαδραματίσουν στο Μέλλον οι Μηχανικοί Επιστήμης Υλικών, καθώς και ένας σύντομος απολογισμός του έτους 2023. Είναι μια ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο και να συζητήσετε με επαγγελματίες του Μηχανικούς Επιστήμης Υλικών. Για όσους δεν μπορούν να παραστούν αυτοπροσώπως, θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης διαδικτυακά (live streaming) , με λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες.

Σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε αυτή την εκδήλωση, να ανταλλάξουμε ιδέες και να γιορτάσουμε μαζί την αρχή ενός νέου έτους γεμάτου επιτυχίες και ευκαιρίες.

Με εκτίμηση, Το Διοικητικό Συμβούλιο Πανελληνίου Συλλόγου Μηχανικών Επιστήμης Υλικών (ΠΑ.Σ.Μ.Ε.Υ.)