Με το Σύλλογο Πολυτέκνων η Δημοτική Αρχή Άρτας

Στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων βρέθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτη Γαλάνη.

Η Δημοτική Αρχή έχοντας όλα αυτά τα χρόνια μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με τον Σύλλογο και τους ανθρώπους του, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων, κ. Παναγιώτη Κομπογιάννη και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Η συνάντηση περιστράφηκε γύρω από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η Δημοτική Αρχή να στηρίξει ακόμη περισσότερο τους πολύτεκνους. Ήδη, η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει σε μειώσεις λογαριασμών ΔΕΥΑΑ 50%, μειώσεις 30% στα δημοτικά τέλη, ενώ μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου παρέχει ουσιαστική στήριξη, σε πολύτεκνες οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης: «Εκπροσωπείτε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό θεσμό, σας θαυμάζουμε για τη πίστη και τις αντοχές σας», με τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γαλάνη να συμπληρώνει πως: «με τις υπηρεσίες του Δήμου είμαστε έτοιμοι να σας στηρίξουμε αλλά και να προωθήσουμε ζητήματα που σας αφορούν ευρύτερα».