Σε Δ.Ε.Υ.Α.Ι. και Ε.Π.Σ.ΗΠ. ο Νίκος Γκόντας

«Η επίτευξη εργασιακής ειρήνης στη Δ.Ε.Υ.Α.Ι., είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της ναυαρχίδας των Δημοτικών Επιχειρήσεων». Με αυτή την φράση άνοιξε τη συζήτηση με εργαζομένους της Επιχείρησης ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» κ. Νίκος Γκόντας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συνοδεία υποψηφίων συμβούλων.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα της Επιχείρησης με τον κ. Γκόντα να δεσμεύεται για την επίλυσή τους, με στόχο η Δ.Ε.Υ.Α.Ι. να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της προς όφελος του πολίτη. «Είμαστε δίπλα στη Δ.Ε.Υ.Α.Ι. και στους εργαζόμενους και στο πρόγραμμά μας υπάρχει σχεδιασμός και μέριμνα για το μέλλον της Δημοτικής Επιχείρησης. Μιας υγιούς επιχείρησης που θα απορροφάει όλα τα διαθέσιμα εθνικά και κοινοτικά προγράμματα  εκτελώντας σημαντικά έργα και στους κόλπους της θα επικρατεί εργασιακή ειρήνη. Αυτό οραματιζόμαστε για τη Δ.Ε.Υ.Α.Ι. και μπορούμε να το πετύχουμε» κατέληξε ο κ. Γκόντας.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ.ΗΠ.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η επίσκεψη της παράταξης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, καθώς ο αείμνηστος Βασίλης Μάντζιος, που είχε διατελέσει Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΗΠ. επί 22 χρόνια, αποτελούσε στενός συνεργάτης του κ. Γκόντα και είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος καθαριότητας και αθλητισμού  καθώς και πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κώστας Βρακάς και μέλη της Διοίκησης αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός επισημαίνοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη στήριξης τόσο από το κεντρικό κράτος όσο και από την Αυτοδιοίκηση.

«Το ποδόσφαιρο αποτελεί αγαπημένο άθλημα πολλών και ο ρόλος της Ε.Π.Σ.ΗΠ. είναι καθοριστικός για την εξέλιξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Στηρίζουμε την Ε.Π.Σ.ΗΠ. και τον αθλητισμό γενικότερα και δρομολογούμε ενέργειες για την ανάπτυξή του. Η  σχέση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας  με τον αθλητισμό είναι στενή και συνεχής και στο ψηφοδέλτιο της παράταξης συμμετέχουν άνθρωποι με βαθιά γνώση του αντικειμένου, γνώσεις που είναι απαραίτητες για να δρομολογήσουμε εξελίξεις που θα ανεβάσουν και πάλι ψηλά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Στις 8 Οκτωβρίου οι δημότες θα βάλουν το γκολ της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας για να κερδίσει και πάλι ο Δήμος Ιωαννιτών το πρωτάθλημα της Ευρωπαϊκής Πόλης Πρότυπο» σημείωσε ο κ. Γκόντας.