Σε κατάμεστη αίθουσα παρουσίασε πρόγραμμα και υποψηφίους ο Ν. Γκόντας

Με συνθήματα για το «Δήμαρχο που θα κάνει τα Γιάννινα πόλη του μέλλοντος» και με θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι πολίτες τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Νίκο Γκόντα στην κεντρική ομιλία που πραγματοποίησε χθες το βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης, παρουσιάζοντας τις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης καθώς και τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους που απαρτίζουν το συνδυασμό.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, οι δημότες έδωσαν δυναμικό παρών στέλνοντας μήνυμα νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ώστε να ξεκινήσει, όπως βροντοφώναζαν, και πάλι η ανοδική πορεία του Δήμου Ιωαννιτών και να επανέλθει η αίγλη στην Ηπειρωτική Πρωτεύουσα.

Ο κ. Νίκος Γκόντας εμφανώς συγκινημένος από την υποδοχή των εκατοντάδων φίλων της παράταξης τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη και δεσμεύτηκε να εργαστεί άοκνα, μαζί με τους συνεργάτες του, ώστε να γίνει η πόλη των Ιωαννίνων «Ευρωπαϊκή Πόλη Πρότυπο» και  ο Δήμος Ιωαννιτών, Δήμος που αξίζει να ζεις.

Κάνοντας μία σύντομη αναφορά στα έργα που είχαν εκτελεστεί επί δημαρχίας του, ο κ. Γκόντας υπενθύμισε στους παρευρισκομένους το μεγάλο αναπτυξιακό κενό που βιώνει έκτοτε ο Δήμος Ιωαννιτών σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Τα χρόνια που διοικούσαμε την πόλη, τα Γιάννενα έτρεχαν σε γρήγορους ρυθμούς … ξεπερνούσαν εμπόδια … έκαναν άλματα … ήταν πόλη πρωταθλητής … στα έργα, στην καθαριότητα, στον τουρισμό. Το 2010 αυτή η πορεία σταμάτησε … και η πόλη μας έπεσε για 13 ολόκληρα χρόνια σε τέλμα» και ζήτησε από τους δημότες να μπουν στη διαδικασία της σύγκρισης.

Παράλληλα παρουσίασε το όραμα της παράταξης για το Δήμο Ιωαννιτών καθώς και τις βασικές θέσεις του προγράμματος, ενός προγράμματος με επίκεντρο το δημότη και τις ανάγκες του και με ολοκληρωμένες προτάσεις απέναντι στις προκλήσεις της εποχής.

Υποδεχόμενος τους υποψηφίους ο κ. Γκόντας έκανε λόγο για «το πιο ποιοτικό ψηφοδέλτιο που έχει καταρτιστεί στο Δήμο Ιωαννιτών» και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» ώστε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αφήσουμε μια μεγάλη παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.