Συνεχίζει τις περιοδείες ο Νίκος Γκόντας

Συνεχίζεται όλο και πιο εντατικά η καθημερινή επαφή του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας κ. Νίκου Γκόντα με φορείς, επιχειρήσεις και απλό κόσμο όπου τους ενημερώνει για το πρόγραμμα της παράταξης και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Την Παρασκευή το απόγευμα ο κ. Γκόντας μαζί με υποψηφίους της παράταξης παρέστησαν στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Αρσακείου Σχολείου Ιωαννίνων και εν συνεχεία επισκέφθηκαν όλοι μαζί τα χωριά Καστρίτσα, Βασιλική και Λογγάδες. Ο κ. Γκόντας ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα και τις ελλείψεις στις τοπικές κοινότητες και δεσμεύθηκε ότι θα εξεταστούν και θα δοθεί η δέουσα προσοχή σε όλα!

Το Σάββατο και την Κυριακή ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε τις κοινότητες Περάματος, Κρανούλας, Κρύας, Περιβλέπτου και Μαρμάρων, όπου έτυχε θερμής υποδοχής. Άκουσε τα προβλήματα και τις παρατηρήσεις των συνδημοτών σε έναν ιδιαίτερα εποικοδομητικό και χρήσιμο διάλογο.

Σήμερα Δευτέρα, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας κ. Νικόλαος Γκόντας και μέλη της παράταξης επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» όπου είχαν συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Σπύρο Δερδεμέζη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι οποίοι ενημέρωσαν για τα θέματα που απασχολούν το νοσοκομείο. Ο κ. Γκόντας ευχαρίστησε τη διοίκηση για την ενημέρωση δηλώνοντας ότι η πόλη μας διαθέτει δύο από τα μεγαλύτερα και καλύτερα νοσοκομεία της χώρας και αισθάνεται ασφαλής στο πολύ δύσκολο χώρο της υγείας. Η αντιπροσωπεία της παράταξης είχε επίσης διεξοδική συζήτηση με εργαζόμενους.

Εν συνεχεία, ακολούθησε επίσκεψη στον Σύνδεσμο Τυφλών Ιωαννίνων όπου ο κ. Γκόντας άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τον πολύ ευαίσθητο τομέα δηλώνοντας ότι θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις δίπλα τους αντιμετωπίζοντας το θέμα της εύρεσης χώρου εκπαίδευσης. Παράλληλα τόνισε ότι για την παράταξή του πρώτη προτεραιότητα είναι η επίλυση θεμάτων των ΑμεΑ με κυρίαρχο την ισότιμη προσβασιμότητα σε όλους.