26η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος

Η 26η Επιστημονική Συνάντηση Ρευματολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδοςθα πραγματοποιηθεί στις 19& 20 Ιανουαρίου 2024 στο Ξενοδοχείο «DuLac» στα Ιωάννινα από την Ρευματολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων & την Εταιρεία Ρευματολογικών Νοσημάτων ΒΔ Ελλάδος.

Η επιστημονική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνωνκαι της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος και πραγματοποιείται με επιστημονικά υπεύθυνη την καθηγήτρια Ρευματολογίας κα. Π. Βούλγαρη.

Φέτος το πρόγραμμα καινοτομεί φιλοξενώντας ειδική ενότητα αφιερωμένη στην Εκπαίδευση σε Ενδοαρθρικές Ενέσεις σε Προπλάσματα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να εξοικειωθούν στην πραγματοποίηση τωνΕνδοαρθρικών ενέσεων σε κατάλληλα προπλάσματα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους (δωρεάν) μέσω της φόρμας εγγραφής που είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα: https://www.rheumatology-ioannina.gr/

Η επιστημονική εκδήλωση απευθύνεται σε ειδικευόμενους και νέους ειδικευμένους συναδέλφους  καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό που θέλουν να ενισχύσουν την γνώση τους συνδυάζοντας την θεωρία με την πρακτική άσκηση.  Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024στις 13.00 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, 20 Ιανουαρίουκαι ώρα 19.00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η παρακολούθηση πιστοποιείται με 15,5 Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.