🎉🎉ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ🎉🎉. ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ VITAMIN WATER!!

Η ώρα της αλλαγής ήρθε!! Το νερό αλλάζει, αποκτά γεύση και βιταμίνες και μας ξεδιψά τονώνοντας συγχρόνως τον οργανισμό μας!

Ήρθαν τα Aqua Power the Vitamin Water.Greece σε 3 υπέροχες γεύσεις (μήλο, πορτοκάλι και Elderberry & λεμόνι), με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στους δύσκολους ρυθμούς της καθημερινότητας!

Ένα προϊόν 100% ελληνικό που θα κάνει τη μέρα σας πιο όμορφη και γευστική!! Ένα προϊόν, χωρίς ζάχαρη, που έχει όλη τη γεύση των φρούτων και καλύπτει 100% τις ημερήσιες διατροφικές μας ανάγκες!

Τρεις φίλοι μας θα κερδίσουν από μία εξάδα για να γνωρίσουν τα βιταμινούχα νερά! Είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψετε όπως κι εγώ!! (Δείτε παρακάτω λεπτομέρειες για το προϊόν).

Συμμετοχή στο https://www.facebook.com/logiastaratatv1/

Για να λάβετε μέρος:

1. Κάντε like και share στη δημοσίευση
2. Κάντε σχόλιο με tag φίλων και το insta name σας
3. Κάντε like στη σελίδα μας Λόγια Σταράτα με τη Σοφία Τσέπα
4. Κάντε like στη σελίδα Aqua Power the Vitamin Water.Greece
5. Κάντε follow @aquapower_thevitaminwater και @sofiatsepa

Λήγει στις 27 Σεπτεμβρίου

Μπείτε στο www.sevenchc.com για να μάθετε περισσότερα για την φιλοσοφία της εταιρίας!

BOOST VITAMIN WATER με γεύση Πράσινο μήλο: για τόνωση του οργανισμού, τόνωση του νευρικού συστήματος, αντιοξειδωτική δράση, ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης.

PREVENT VITAMIN WATER με γεύση Πορτοκάλι: για ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, αντιοξειδωτική δράση, συμβάλει στην απορρόφηση και αξιοποίηση του σιδήρου.

VITALITY VITAMIN WATER με γεύση Elderberry & λεμόνι: για ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, αντιοξειδωτική δράση, ενισχύει την υγεία του δέρματος & των μαλλιών, ενισχύει την υγεία των οστών & των δοντιών, συμβάλει στην απορρόφηση και αξιοποίηση του σιδήρου.