Στο Δελβινάκι έκοψε βασιλόπιτα ο Δήμος Πωγωνίου

Στο Δελβινάκι, την ιστορική έδρα του Δήμου Πωγωνίου πραγματοποιήθηκε την πρωτοχρονιά η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, παρουσία αιρετών και πλήθους κόσμου.

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε στο Δημαρχείο Δελβινακίου ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γαλίτσης δίνοντας ευχές για μία δημιουργική χρονιά ενώ ευχές για πρόοδο και ευημερία έδωσε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δελβινακίου κ. Γιώργος Τσώνης.

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι χρονιά χαράς και ευτυχίας για τους δημότες αλλά και χρονιά παραγωγική για ολόκληρο το Δήμο Πωγωνίου. «Η σημερινή σας παρουσία, σε αυτή την όμορφη εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς γιατί αποδεικνύει τη στενή σχέση που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Το 2024 θα είναι χρονιά εξελίξεων και θα σηματοδοτήσει την ανάπτυξη στην περιοχή μας. Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη και ευτυχία αλλά και παγκόσμια ειρήνη» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Τις ευχές του για το 2024 έδωσε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονίας Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου κ. Γρηγόριος Άρμπιρος λέγοντας «Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει μόνο ευχάριστες στιγμές σε όλους και προκοπή για ολόκληρο το Δήμο Πωγωνίου».

Το φλουρί κέρδισε ο π. Νικόλαος.