Με τους κατοίκους του Περάματος ο Δ. Παπαγεωργίου- Επίσκεψη στο Χατζηκώστα

Με τους κατοίκους του Περάματος συναντήθηκε και μίλησε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου καθώς και υποψήφιοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο Δήμαρχος είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει τα έργα που έγιναν όπως και τις πρωτοβουλίες που πήρε η Δημοτική Αρχή και να συζητήσει για όσα θα δρομολογηθούν τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση όλης της διαδικασίας για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου από τις υπηρεσίες του Δήμου σημειώνοντας ότι απομένουν οι τελικές εγκρίσεις από τα αρμόδια υπουργεία.

Υπογράμμισε ότι για την Δημοτική Αρχή η λειτουργία του υδατοδρομίου είναι προτεραιότητα καθώς θα συμβάλλει σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη.

Επίσης αναφέρθηκε στα έργα που ολοκλήρωσε η ΔΕΥΑΙ στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Περάματος όπως και στην μεγάλη παρέμβαση που γίνεται στον βιολογικό. Η νέα μονάδα, η απομάκρυνση της λυματολάσπης και η μονάδα για την ξήρανσή της που έχει ενταχθεί προς χρηματοδότηση, είναι παρεμβάσεις μείζονος σημασίας που αναβαθμίζουν το περιβάλλον και συμβάλλουν στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Η στοχευμένη εξωστρέφεια που ακολουθήθηκε από την Δημοτική Αρχή άφησε το αποτύπωμά της και στο Πέραμα με αύξηση της επισκεψιμότητας στο Σπήλαιο κατά 30%,

Ο Δήμαρχος συζήτησε με τους κατοίκους για τα έργα που πρέπει να προτεραιοποιηθούν τα επόμενα χρόνια και ζήτησε την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και την στήριξη της παράταξης.

-Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου και υποψήφιοι της παράταξης επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Σπύρο Δερδεμέζη και εργαζόμενους στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο κ. Παπαγεωργίου εξήρε τη συνεισφορά τους τόσο στο διάστημα της πανδημίας όσο και σε καθημερινή βάση και τόνισε ότι η δημόσια υγεία, ως βασικός πυλώνας του κράτους, θα πρέπει να ενισχυθεί τόσο με το απαιτούμενο προσωπικό όσο και με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή.