Στην τουριστική προβολή επενδύει ο Δήμος Κόνιτσας

Ο Δήμος Κόνιτσας στην προσπάθειά του για μια ολοκληρωμένη προβολή της περιοχής κατέγραψε, φωτογράφισε και ανέδειξε διαδραστικές διαδρομές εικαστικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος εντός της πόλης. Παλιά αρχοντικά, διατηρητέα κτήρια, καλλιτεχνικές δημιουργίες περιμένουν τους επισκέπτες και εντυπωσιάζουν.

Επιπλέον, μια διαδρομή ιστορικού ενδιαφέροντος έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τον επισκέπτη με την πρόσφατη ένδοξη Ιστορία του τόπου, οδηγώντας τον στα μέρη, όπου δόθηκαν σημαντικές μάχες για την υπεράσπιση της πατρίδας μας.

Με συνεχή παρουσία πλέον στα social media μέσω του Ιnstagram και της σελίδας “Visit Konitsa”, πλέον μπορούν να αντληθούν πληροφορίες για τα αξιοθέατα του Δήμου, αλλά και με άμεση επικοινωνία να απαντηθούν ερωτήσεις.

Τέλος, με το απίστευτης ομορφιάς και αισθητικής νέο video του Δήμου, μαγικές εικόνες του τόπου, στιγμιότυπα από τις πολλές υπαίθριες δραστηριότητες που μπορεί κάποιος να χαρεί, θα ταξιδέψουν παντού σε τρείς γλώσσες. Καταρχάς Αγγλικά, Γαλλικά και Εβραϊκά, για να γνωρίζουν οι μελλοντικοί επισκέπτες πως το “Το μυστικό της Ευρώπης αποκαλύφθηκε!”

Το βίντεο μπορείτε να το βρείτε στο YouTube με τον τίτλο: ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ – ΕΝΑΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ